Σαν Κυριακή από τους ” Νεφελόπετρα” .

Μια ιστορία εμπνευσμένη από όλες τις ερωτικές ιστορίες που τσακίστηκαν στα βράχια την ανεκπλήρωτης αβεβαιότητας.. Μια ιστορία αγάπης και απαξίωσης σαν όλες τις άλλες. Μια ιστορία αγάπης και απαξίωσης σαν καμία άλλη.. Μια ιστορία δικιά μας, Αθηναϊκή, φτιαγμένη από δάκρυα και φώτα σκηνής, από φιλιά και απογοητεύσεις και μοναξιά…Χίλιες και μια Κυριακές μέσα σε μια στιγμή! Χίλιες και μια Κυριακές σαν αιωνιότητα…Χίλιες και μια Κυριακές σαν αυτή του 1957..

Η Nefelopetra εμπνέεται από την παράνομη αγάπη του Βασίλη Τσιτσάνη και της Μαρίκας Νίνου για να σας διηγηθεί μια ιστορία βγαλμένη από ασπρόμαυρη παλιά ελληνική ταινία χαμένη στο χρόνο, αλλά πάντα επίκαιρη. Ακροβατικά, μουσική, χορός και τραγούδι, συνυπάρχουν στο χωνευτήρι του χρόνου, σκορπώντας συναισθήματα που ταξιδεύουν αδιάκοπα και συντροφεύουν την ανθρωπότητα από την απαρχή της..
Μουσική σύνθεση: Πέτρος Πολίτης
Χορογραφίες: Νεφέλη Μαρκάκη

Σκηνοθεσία-ιδέα: Nefelopetra

Τραγούδι:  Madeleine Harcourt
Χορός _ακροβατικά: Στέλλα Τσικουρα,Εύα Γαλάνη,Πολίτης Πέτρος, Νεφέλη Μαρκάκη

Βιολί: Νεφέλη Μαρκάκη

Από 19-11 και κάθε Σάββατο στις 22:30
στο Pirée ,  Κάστορος 78 Πειραιάς.
Κρατήσεις 210 4082700

Δείτε το  της παράστασης εδώ

Βιογραφικό ομάδας:

H Νefelopetra ιδρύθηκε το 2009 από τον Πέτρο Πολίτη και τη Νεφέλη Μαρκάκη. Έχει παίξει στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, στο Half Note, στο Cabaret Voltair, στο El Convento del Arte, και έχει ταξιδέψει στο Regency Casino Thessalonikis για τρεις συνεχείς χρονιές, στην Ελάτεια, στα Κύθηρα και στην Πάρο. Εμφανίστηκε επίσης στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στο κεντρικό stage του Συντάγματος υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, στο φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών , στη Σύρο στο θέατρο Απόλλων , στο Mέγαρο Mουσικής Αθηνών, στο διεθνές φεστιβάλ χορού Zante Festival στη Ζάκυνθο,στην Τεχνοπολις Ηρακλειου και στο Θεατρο Μυθωδεία στο Ρεθυμνο. Η ομάδα συνδυάζει τη μουσική, τον χορό και τα εικαστικά χρησιμοποιώντας πάντα τις τέχνες αυτές για να διηγηθεί μια ιστορία. Οι δημιουργίες της είναι πάντα πρωτότυπες – μουσική σύνθεση, χορογραφία και video arts.