Ραδιατέρ· Ένα Άλλο Όνειρο· Πολυχώρος Σώμα & Φως

Η ομάδα Ραδιατέρ συνεχίζει την παραστατική αποτύπωση και εξερεύνηση των ονείρων, αναπροσαρμόζοντας την παράστασή της «ένα άλλο όνειρο», που παρουσίασε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μία κυκλική-σπειροειδή χωροταξία που προκαλεί το μάτι του θεατή. Με αφετηρία την περσινή συμμετοχή της στο RabbitLab 2.0, συνεχίζει να δημιουργεί με οδηγό τις έννοιες του ονειρικού, του φανταστικού, του λογικού, του παραλόγου και των εικαστικών χαρακτήρων. Επίσης, συνεχίζει να δημιουργεί με αφετηρία την συνομιλία μουσικής και κίνησης κατασκευάζοντας παράλληλα ηχητικά και εικαστικά τοπία.

Η παράσταση «Ένα άλλο όνειρο» αφορά σε αναζητήσεις φανταστικών χαρακτήρων οι οποίοι προκύπτουν μέσα από συναντήσεις με σουρρεαλιστικούς πίνακες. Οι χαρακτήρες εμπλέκονται σε ονειρικές περιπλανήσεις, επιχειρούν να αποτυπώσουν εικόνες και προσπαθούν να συνομιλήσουν αφενός με το κανονικό και το δομημένο και αφετέρου με το απελευθερωμένο και το άναρχο. Ο κάθε ένας από αυτούς αντιπροσωπεύεται από ένα διαφορετικό εικαστικό αντικείμενο το οποίο τον ορίζει αλλά και τον περιορίζει.

Η παράσταση επιχειρεί να ρίξει φως σε υποσυνείδητες πτυχές του Εαυτού, συνομιλεί με το ορθολογικό, το άλογο, την ιδιότητα του να παρατηρείς αλλά και να παρατηρείσαι, την διαδικασία του να βρίσκεσαι ή όχι σε ένα πλαίσιο.

Συντελεστές:
Χορογραφία/Ερμηνεία: Βίκυ Αλεξανδράκη, Φιλιππία Κοντογιαννακοπούλου, Καλλιόπη Ν. Κούρου, Ζωή Μπογέα
Μουσική: Γιώργος Κασαβέτης (κρουστά/πιάνο), Κώστας Μπακόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Νικόλας Αναστασίου (ηλεκτρικό βιολί)
Promo video: Οδυσσέας Μιχαλάκης
Φωτογραφίες: Βαλεντίνη Αμασιάδη
Φώτα: Μιχάλης Δολιανίδης

Promo Link: https://www.youtube.com/watch?v=H9Fqz2xOF00
Σελίδα Facebook: https://www.facebook.com/radiaterperformingarts/

Περιορισμένος Αριθμός Θέσεων
Πληροφορίες/Κρατήσεις : 210-4297888/ 6932305351
Τιμές Εισιτηρίων: 6 Μειωμένο (Φοιτητές, νέοι, άνεργοι, ΑμεΑ, 65+, πολύτεκνοι), 8 Κανονικό