Θεσσαλονίκη : Εντροπία

Η δυσκολία του σώματος πάνω στη μεταβαλλόμενη επιφάνεια και η δυσκολία του μυαλού στη μεταβαλλόμενη καθημερινότητα. Μια σόλο παράσταση, όπου χορός και εικαστική εγκατάσταση δημιουργούν ένα αλληλοεξαρτώμενο σύστημα ισορροπίας – ανισορροπίας. Πάνω σε αυτό, το ανθρώπινο στοιχείο, εκτεθειμένο στο φαινόμενο της βαρύτητας, προσπαθεί να ορθοποδήσει, να σταθεί , να περπατήσει.

Η Αλεξία Φάλλα είναι χορεύτρια-performer με βάση την Θεσσαλονίκη, απόφοιτος του Τμήματος Θεάτρου της Καλών Τεχνών Α.Π.Θ. και της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού του Δήμου Θεσσαλονίκης. Συνεχίζοντας την κατάρτισή της στο χορό, την κίνηση και τα εικαστικά συνεργάστηκε με καλλιτέχνες, μεταξύ των οποίων ο Δάφνις Κόκκινος, Manuel Vason, Laurel Tentindo – TBDC Education program, New York City Center.

Η πρώτη της προσωπική δουλειά της, ‘Last Chance’, παρουσιάστηκε στο 2ο Φεστιβάλ Χορού Θεσσαλονίκης το 2012. Η performance ‘Συνοδοιπόροι’, συνέργεια με τον Αλέξανδρο Πλωμαρίτη, παρουσιάστηκε στο Κρατικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης στη Θεσσαλονίκη και στο Re-Culture Festival στην Πάτρα.

13, 14 Οκτωβρίου 2014 | 21:00
Τιμές εισιτηρίων: 7€
Σφαγεία, 26ης οκτωβρίου 35, τηλ. 2313318203

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *